Sat 16 January 2016
 Leo

Opp Finans Forbrukslån På Dagen

Etter boliglån, så er forbrukslån den desidert vanligste formen for lån som nordmenn i dag søker om. Det er en enkel og effektiv lånetype, der man i mange tilfeller kan få pengene utbetalt på konto samme dag som man søker, og ofte med gunstigere betingelser enn hva et kredittkort kan tilby. Nøy deg derfor ikke med det første og beste tilbudet, men ta deg tid til å vurdere flere ettersom du kan spare tusenvis av kroner på å få det beste rentetilbudet. Har du derimot allerede høye låneutgifter, betalingsanmerkninger og en lav inntekt vil mange banker enten gi avslag eller en svært høy rente. Det er altså denne som gir deg et reelt tall på hvor mye du må ut med i ekstra lånekostnader.

Dessuten kan du søke om et lån på så lite som 5000 kroner også, slik at forbrukslånet fra Bank Norwegian er tilpasset alle størrelser og lånesummer. Men det vi kan fortelle deg, er at snittrenten for et forbrukslån fra Bank Norwegian ligger på 17,8 prosent. Nedbetalingstiden kan strekke seg opp mot 15 år, men vil som regel måtte samsvare med det beløpet du søker om å låne.

Du sender enkelt og greit inn en søknad online, og får som oftest svar med en gang. Dette vil gi en lavere rente ettersom det tas en lavere risiko fra banken sin side. Som student er det vanligvis enten alderen eller inntekten som stopper deg fra å få lån. Vi har merket de lånene som også er åpne for dere mellom 18 og 20 år. Det er altså fult mulig å få lån på dagen for 18-åringer, men det er ikke sikkert at du får beløpet du ønsker. I tillegg har vi inkludert noen lån som tilbyr lavere beløp, for eksempel Klikklån. I tillegg trenger du da ikke å ha 20-40 000 kroner på bok, men du kan spre kostnaden utover resten av året.

Hvis du ikke klarer å lage din egen nedbetalingsplan, så kommer banken helt sikkert til å hjelpe deg med dette. Hvis du har mye uoppgjort gjeld er sjansen liten for at du får innvilget søknaden din dersom du søker om et «klassisk» forbrukslån, derfor må du se etter lånene merket med «refinansiering». Mange bruker forbrukslån som et tilskudd når de skal kjøpe bolig siden bankene har krav om 15% egenkapital.

Også dette er en moderne internettbank som ikke har noen fysiske lokaler, og som derfor kan tilby raske og billige lån. Her kan man dessuten søke om å låne så mye som 500 000 kroner, slik at både de små og store drømmene kan realiseres gjennom et lån på dagen (trade247). Det finnes svært mange forskjellige tilbydere av lån på nettet, og for et utrent øye vil de fleste virke like. Denne inneholder en rente som er fastsatt av banken, i tillegg til alle gebyrer som medkommer. Den legger forhandlingsgrunnlaget, og banken vil tilby deg en lavere rente etter hvor høy inntekt du har.

Her på gir vi deg en enkel oversikt over noen av lånefirmaene som tilbyr deg lån uten sikkerhet. Majoriteten av firmaer som tilbyr kjappe lån på nettet er nettopp slike lånegivere. I dag har man også innført et egenkapitalkrav på 15% av kjøpesummen, og faktisk har flere boligkjøpere benyttet seg av forbruksfinansiering for å klare dette - tvert i mot intensjonen med egenkapitalkravet. Når det gjelder rentene så er det også her stor forskjell mellom finansaktørene, og faktorer som inntekt, beløp, nominell rente og gebyrer vil spille inn på hva den effektive renten blir.

I tillegg har vi tatt for oss de ulike finansagentene som formidler lån på vegne av bankene. Disse har den samme fordelen vi gir deg; de gjør jobben med å finne det rette lånet enklere. Vi holder deg også oppdatert med godt lesestoff om forbrukslån generelt , og hvordan mange benytter seg av disse. Derfor kan det lønne seg å være så informert som mulig, slik at man alltid finner de beste tilbudene også innenfor lån. Kort fortalt er et usikret forbrukslån raske penger som du kan bruke til hva du vil. Dermed kan man skaffe seg penger nærmest på dagen, dersom behovet skulle oppstå.